Mickoski në takim me Ramën: Është koha për të filluar epokë të re të dialogut të barabartë dhe miqësive të sinqerta

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Korrik, 2024 19:13

Mickoski në takim me Ramën: Është koha për të filluar epokë të re të dialogut të barabartë dhe miqësive të sinqerta

Kryeministri, Hristijan Mickoski, sot në Uashington është takuar edhe me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama.

Në një postim në Facebook për takimin me Ramën, Mickoski shkruan se “rajoni mund të zhvillohet vetëm nëse trajtohet e ardhmja dhe prosperiteti i të gjithë qytetarëve”.

“Zhvillova takim me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama. Rajoni mund të zhvillohet vetëm nëse punohet shpejt për të ardhmen dhe prosperitetin e të gjithë qytetarëve. Të përqendrohemi në pikat që na bashkojnë dhe janë bazë për zhvillimin dhe ndërtimin e marrëdhënieve të mira. Është koha për të filluar një epokë të re të dialogut të barabartë dhe miqësive të sinqerta”, ka shkruar Mickoski.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 11 Korrik, 2024 19:13