22 Nëntori – ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 18 Nëntor, 2022 19:18

22 Nëntori – ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

22 Nëntori – Dita e Alfabetit Shqip do të jetë ditë jo pune për shqiptarët e Maqedonisë. Kështu njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë (Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë, nr. 21/98 dhe 18/07), 22 nëntor 2022 (e martë) Dita e Alfabetit Shqip, është ditë jopune për qytetarët që i përkasin komunitetit shqiptar në Republikën e Maqedonisë së Veriut”.

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e komunitetit shqiptar për Ditën e Alfabetit Shqip”, thuhet në njoftim.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 18 Nëntor, 2022 19:18

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...