26-vjeçari nga Tetova kushtëzon moshatarën e tij me biseda të regjistruara telefonike

Desk
By Desk December 17, 2019 14:53

Dje në ora 18.00 në SPB Tetovë, 26- vjeçarja banore e një fshati të Tetovës, ka denoncuar se ish bashkëshorti i saj 26-vjeçari gjithashtu nga një fshat i Tetovës, një kohë të gjatë i ka shantazhuar atë dhe familjen e sajë se, nëse nuk i japin një shumë të caktuar të parave, do ti publikoj bisedat e regjistruara telefonike me dhe materiale tjera me përmbajtje kompremetuese, nga celulari i saj, të cilin në muajin tetorë të këtij viti ia ka marur me forcë.

Meren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit. Flaka 

Desk
By Desk December 17, 2019 14:53