28 orë nën rrënoja, shpëtohen një grua dhe 3 fëmijë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2023 12:33

28 orë nën rrënoja, shpëtohen një grua dhe 3 fëmijë

Ekipet e kërkim- shpëtimit janë në luftë me kohën për të nxjerrë sa më shumë persona të gjallë nga rrënojat e tërmetit.

Edhe pse deri më tani numri i viktima ka kaluar mbi 5 mijë në Turqi dhe Siri, shumë qytetarë janë nxjerrë me shenja jete.

Së fundmi pas 28 orësh kërkime, janë nxjerrë nga rrënojat një grua dhe 3 fëmijë.

Kujtojmë që Turqi kanë shkuar tanimë ekipe nga e gjithë bota për të bërë të mundur nxjerrjen e sa më shumë njerëzve të gjallë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Shkurt, 2023 12:33