36-vjeçari nga Tetova dërgohet në burg!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 14:21

36-vjeçari nga Tetova dërgohet në burg!

T&S

Dje rreth orës 12:15 minuta, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë, me urdhër të gjykatës kanë ndaluar 36-vjeçarin F.H. nga Tetova, për vuajtje të dënimit me burg në burgun e Tetovës, ku dhe menjëherë
u dërgua. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 25 Janar, 2023 14:21