5 milion euro për kompanitë mikro, të vogla dhe të mesme

Desk
By Desk 18 Prill, 2019 17:57

Ministria e Ekonomisë në bashkpunim me Odën Ekonomike të Mqedonisë Veriperendimore, ndan 5 milion euro për kompanitë, mikro, të vogla dhe të mesme.

Desk
By Desk 18 Prill, 2019 17:57