52 raste te reja dhe 4 te vdekur mbrenda nje nate.Çfar argumente tjera na duhen për te besuar?

52 raste te reja dhe 4 te vdekur mbrenda nje nate.Çfar argumente tjera na duhen për te besuar?

52 raste te reja dhe 4 te vdekur mbrenda nje nate.
Keta nuk jane vetem numra dhe statistika por jane prinder, femije, vllezer, motra, shoke, fqinje tane. Po vdesin me dhimbje ne gjoks e veshtiresi ne frymemarje para syve tane. Cfar argumente tjera na duhen për te besuar?

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 29 Maj, 2020 15:27

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.