75% e gazifikimit primar është ndërtuar në perëndim të vendit

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 19, 2020 14:28

75% e gazifikimit primar është ndërtuar në perëndim të vendit

Rrjeti sekondar dhe terciar për gazifikimin e vendit do të vazhdojë pas zgjidhjes së problemit me GAMA, informoi sot Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini gjatë vizitës në Spitalin special për gjinekologji dhe akusheri “Nëna Terezë” në Komunën e Çairit.

“Ky është vetëm fillimi, kjo është një nga ndërtesat që ne e kthyem në gaz, për sa i përket gazifikimit të shtetit, në perëndim besoj se është ndërtuar 75% e strukturës primare, dhe në jug 90-95%”, deklaroi Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 19, 2020 14:28