A do të dorëhiqet Kasami si kryetar i Besës për t’iu përkushtuar detyrës si kryetar i Tetovës?!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:36

A do të dorëhiqet Kasami si kryetar i Besës për t’iu përkushtuar detyrës si kryetar i Tetovës?!

Kryetari i sapo zgjedhur i Komunës së Tetovës dhe njëherit edhe kryetar i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sonte në ClickPlus në TV21, i pyetur se a do të dorëhiqet si kryetar i Besës për t’iu përkushtuar detyrës si kryetar i Tetovës, tha se fokusi i tij do të jetë në implementimin e programit të ofruar para qytetarëve.

“Fokusi im do të jetë në implementimin e programit të ofruar para qytetarëve. Sa i përket interesit partiak, nuk është çështja a është Billall Kasami kryetar i Lëvizjes Besa, por është interesi i partisë dhe interesi i qytetarëve që qytetarët të kenë përfaqësim sa më të mirë përmes një partie politike e cila do të jetë përfaqësuesja e tyre edhe në pushtetin qëndror edhe në pushtetin lokal”, tha Kasami.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 2 Nëntor, 2021 23:36

09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...