A do të kemi zgjedhje të parakohshme qershorin e vitit të ardhshëm?

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 5, 2019 22:32

A do të kemi zgjedhje të parakohshme qershorin e vitit të ardhshëm?

Në qershor të vitit të ardhshëm mund të kemi zgjedhje të parakohshme parlamentare, përcjell FLAKA.

Partitë LSDM, BDI dhe VMRO-DPMNE janë përpara një marrëveshje të parakohshme – për qershorin e vitit të ardhshëm.

Përfaqësuesit e LSDM-së dhe të VMRO-DPMNE-së janë duke negociuar reformën e legjislacionit zgjedhor, një model të ri zgjedhor dhe zgjedhje të parakohshme parlamentare. VMRO-DPMNE insiston në model të shumicës. BDI pajtohet me afatin e qershorit, por kundërshton një model me një njësi zgjedhore.

LSDM thotë se ka vend për marrëveshje mbi zgjedhjet e parakohshme parlamentare nëse është e nevojshme për shtetin. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka August 5, 2019 22:32