A e dini cila është mosha kur njeri është më i lumturu?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Shkurt, 2024 20:07

A e dini cila është mosha kur njeri është më i lumturu?

Me kalimin e kohës, dihet që pjekuria është një nga standardet që “vulos” shumë vendime në jetë, por lumturia duket se ka një moshë të caktuar kur arrin kulmin.

Hulumtimet tregojnë se sa më shumë të rriteni, aq më të sigurt dhe më të kënaqur ndiheni. Personat në të 60-tat e tyre kanë më shumë gjasa të jenë të lumtur dhe të sigurt në vetvete. Por, cili është sekreti? Në fakt, nuk ka një përgjigje të vetme, por disa faktorë që ndikojnë te lumturia.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Shkurt, 2024 20:07

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare