A e kërrcënoi me jetë Mickovski deputetin Rexhepi: I qoftë i lehtë dheu…

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 13:26

A e kërrcënoi me jetë Mickovski deputetin Rexhepi: I qoftë i lehtë dheu…

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski u prononcuar në lidhje me zhvilimet e fundit në Parlament dhe mospjesëmarrjen e deputetit të Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepit në seancën për rrëzimin e Qeverisë, nismë e inicuar nga partitë opozitare.

Teksa ka krahasuar Kastriot Rexhepin me Amdi Bajramin, Mickovski ka përmendur dheun për deputetit.

“Tani po vijë se isha në Fakultet, këtu po e mësoj se cka është duke ndodhur. Bashkohorit i qoftë i lehtë dheu, Amdi Bajram!”, ka thënë Mickovsi në hapësirat e jashtme të Kuvendit. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 13:26