A po e tërheq vendi ende energjinë elektrike nga rrjeti evropian?

Redaksia
By Redaksia 6 Nëntor, 2021 22:27

A po e tërheq vendi ende energjinë elektrike nga rrjeti evropian?

Blloku 1 në REK Manastir është ndezur mëngjesin e sotëm në orën 06:30, pasi të gjitha blloqet janë fikur pas zjarrit të djeshëm dhe Maqedonia po tërhiqte rrymën nga rrjeti evropian, transmeton TV24, përcjell FLAKA.

Sipas informacioneve nga kompanitë energjetike të TV24, blloku 3 ende nuk është përfshirë, ndërsa blloku i dytë është në riparim, i cili pritet të përfundojë të hënën.

Mbrëmë në REK Manastir ka pasur zjarr, por është shuar dhe nuk ka persona të lënduar. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 6 Nëntor, 2021 22:27