Ace Kocevski mendon të kërkojë karantinë për Velesin

Desk
By Desk October 30, 2020 21:35

Ace Kocevski mendon të kërkojë karantinë për Velesin

Kryetari i Komunës së Velesit, Ace Kocevski thotë se mendon seriozisht të kërkojë karantinë për Velesin, përcjell FLAKA.

Spitalet po mbushen dhe mjekët amë janë nën presion.

Shtabi i krizës e konsideron situatën në qytet si alarmante.

Dje në Veles kishte 53 raste të reja të infeksionit me koronavirus.

Një banor i moshuar në Veles vdiq dje nga ndërlikimet për shkak të koronavirusit.

Dje kishte 38 të rinj dhe një të vdekur në Veles.

Pasi filloi epidemia, Dibra dhe Qendra Zhupë ishin komuna ku kishte një karantinë për një muaj. FLAKA

Desk
By Desk October 30, 2020 21:35