Adelina publikon portretin familjar, thotë se është e bekuar

Desk
By Desk May 11, 2020 23:07

Adelina publikon portretin familjar, thotë se është e bekuar

Adelina shfaqet e lumtur pranë Valit dhe djalit të tyre.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Ismaili dje ka pasur festë.

Kjo pasi ishte ditëlindja e motrës së saj Zanfina Ismailit dhe përkundër pandemisë dhe rregullave, Adelina ka shkuar për ta vizituar Zanfinën për ditëlindje, e shoqëruar nga burri i saj dhe djali.

Një foto të portretit të bukur familjar e ka ndarë edhe me ndjekësit.

Pranë fotos Adelina thotë se është e bekuar.

Desk
By Desk May 11, 2020 23:07