Ademi: Blerim Reka përjetoi fijasko

Ademi: Blerim Reka përjetoi fijasko

“Blerim Reka ka përjetuar fijasko në këto zgjedhje. Ai as për së afërmi nuk iu ofrua kandidatëve të mëparshëm shqiptar duke nisur nga Muharrem Nexhipi e të tjerët”, theksoi zëdhënësi i shtabit të BDI-së, Arbër Ademi.

Sipas tij, qytetarët dijnë të dajllojnë se kush ka vizion dhe të hap perspektivë duke avancuar pozitën e shqiptarëve.

Ademi tha se Reka kishte qëllimin vetëm për të marrë pjesë në këto zgjedhje dhe përjetoi ndëshkimin.

Ai tha se edhe njehere u konfirmua koncepti i BDI mbi bazen e parimit te koncensualitetit për zgjidhjen e çështjeve që kanë të bëjnë me shqiptarët.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 21 Prill, 2019 22:28

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.