Ademi ia dorëzon ministrinë e Kulturës Ismailit

Ademi ia dorëzon ministrinë e Kulturës Ismailit

Ish ministri i Kulturës Asaf Ademi sot ia dorëzo ministrin e Kulturës Hysni Ismaili. Ademi ka njoftuar ministrin e ri për punët e realizuara gjatë periudhës që ka udhëhequr me këtë dikaster.

Hysni Ismaili në konferencën e parë për shtyp si ministër i Kulturës tha se mbas marrjes së detyrës e kam më lehtë pasi që ish ministri Ademi ka bërë shumë dhe situata është më e qetësuar. Ismaili tha se ministria e Kulturës është servisë i institucioneve të kulturës, por sidoqoftë ne do të bëjmë ç’mos që ti arrimë synimet tona për të cilët kemi ardhur në këtë postë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 28 Qershor, 2019 11:26

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.