Adnan Azizi i Besës: Xhepçishti po çet flakë, po i djeg sondazhet dhe po ua bën hi!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Gusht, 2022 22:48

Adnan Azizi i Besës: Xhepçishti po çet flakë, po i djeg sondazhet dhe po ua bën hi!

T&S

Sekretati organizativ i Lëvizjes Besa Adnan Azizi,në rrjetin social Facebook ka postuar një fotografi nga takimi me banorët e Xhepçishtit duke thënë se masoviteti i sotëm po ua djeg disave sondazhet.

Ja postimi i Azizit:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3245854435697545&id=100008190610189
Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Gusht, 2022 22:48