Afrim Gashi takohet me Doris Pak

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 31, 2019 22:21

Afrim Gashi takohet me Doris Pak

Kryetari i Alternativa-s, Afrim Gashi takohet me kryetaren e Asociacionit të Grave të Partive Popullore Evropiane, znj. Doris Pak.

Një takim i përzemërt me miken e madhe të shqiptarëve, znj. Doris Pack, kryetare e Asociacionit të Grave të Partive Popullore Europiane.

Me znj. Pack diskutuam për zhvillimet politike, sigurinë dhe stabilitetin e shteteve të Ballkanit, si dhe në veçanti për fuqizimin e rolit të grave në vendimmarrje.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 31, 2019 22:21