Afrohet data e daljes në treg të iPhone 12

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 22:47

Afrohet data e daljes në treg të iPhone 12

Thashethemet në lidhje me datën e ardhshme të daljes në treg të iPhone 12 kanë vazhduar të rriten ndërsa afrohet njoftimi i mundshëm.

Raporte të shumta kanë sugjeruar që Apple po planifikon të zbulojë telefonin në 13 tetor, me pajisjet që vijnë një javë e gjysmë më vonë, më 23 tetor, transmeton lajmi.net.

Kjo do të thoshte që iPhone 12 do të mbërrijë pothuajse saktësisht një muaj më vonë se zakonisht, me telefonat e njoftuar dhe të lëshuar në shtator.

Faqet e shumta të thashethemeve të Apple duke përfshirë MacRumors kanë raportuar atë datë. Ndërsa është larg nga konfirmimi, edhe nëse mund të jetë subjekt i ndryshimit nga tani deri në datën përfundimtare, është pothuajse e sigurt që iPhone i ri do të shpallet në dy javët e ardhshme.

Kompania në fakt thuhet se do të planifikojë katër telefona të rinj: një version më të vogël dhe më të madh të iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro, me katër aparate që vijnë në katër madhësi të ndryshme dhe kanë një larmi karakteristikash të shpërndara në të gjithë gamën.

Kompania mund të zgjedhë t’i lëshojë ato telefona në kohë të ndryshme, dhe jo të gjithë mund të vijnë në tetor. Ajo bëri të njëjtën gjë me iPhone 8 dhe iPhone X, me modelin më të lirë dhe më pak inovativ që doli në orarin e zakonshëm, disa javë para se iPhone X të mbërrinte me publikun. /Lajmi.net/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 22:47