Ahemti: Pa nënën Shqipëri, UÇK-ja do ta kishte të vështirë të fitonte

Desk
By Desk November 17, 2020 20:20

Ahemti: Pa nënën Shqipëri, UÇK-ja do ta kishte të vështirë të fitonte

Kemi bërë të gjitha punët për çlirimin e vendit, që nga lëvizjet në të gjithë Evropën dhe në të gjitha hapësirat shqiptare.

Pa Shqipërinë do ta kishim shumë vështirë, pa “Nënën Shqipëri” do ta kishim shumë të vështirë të fitonim këtë luftë. Kështu u shpreh kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në një intervistë ekskluzive me gazetaren Matilda Mcini në televizionin Ora News.

Linku i emisionit të plotë:

 

Desk
By Desk November 17, 2020 20:20