Ahmeti BDI: Koalicioni me LSDM, Alternativën dhe PDSH do të ishte i natyrshëm

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 16 Gusht, 2022 16:11 Updated

Ahmeti BDI: Koalicioni me LSDM, Alternativën dhe PDSH do të ishte i natyrshëm

Bartësi i listës së kandidatëve të BDI-së për këshilltarë në komunën e Tetovës, Faton Ahmeti në “Click 21” tha se edhe në nivelin lokal në Tetovë presin të krijojnë koalicion me partnerët e koalicionit qendror.

“Në kuadër të pushtetit qendror ne jemi në koalicion me Lidhjes Social Demokrate, Alternativën, PDSH-në. Mendoj se një koalicion i tillë do të ishte më i natyrshëm dhe në bazë të gjitha anketave dhe sondazheve del që do të ketë mundësi për t’u krijuar koalicioni”, tha mes tjerash Ahmeti.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 16 Gusht, 2022 16:11 Updated