Ahmeti flet për shumicën e opozitës: Është demokratike

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 14:36

Ahmeti flet për shumicën e opozitës: Është demokratike

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, para mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së, tha se është legjitime që të formohet shumicë prej 61 deputetëve.

“Mesiguri që është demokratike që të kenë 61 deputet dhe kërkush këtë nuk e thotë se është antidemokratike, tjetër është tani se cila është strategjia e tyre, cili është opsioni i tyre”.

Ahmeti mes tjerash ka shtuar se fare nuk e ka shqetësim nëse do të jenë në pozitë apo opozitë.

“Për ne prioritet në këtë situatë vendosim interesat e shtetit, proceset e rëndësishme në vend siç është fillimi apo marrja e datës për negociata me Bashkimin Europian, zgjedhja e problemit me palën bullgare, funksionimi i shtetit në kuadër të normalitetit dhe fare shqetësim nuk e kemi tani për tani situatën opozitë apo pozitë”, tha Ahmeti.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 14:36

09
Dhj
Ardhja e ekipit të ekspertëve amerikanë për të kontrolluar nëse zyrtarët aktualë dhe të mëparshëm...
09
Dhj
Maqedonia e Veriut dhe BE ja kanë nënshkruar marrveshje të reviduar për implementimin e planit...
09
Dhj
Transportuesit privat kanë terhequr autobusët nga rrugë kryqet te Qendra tregtare Mavrovasa dhe Kryqi i...
09
Dhj
Bashkimi Evropian kërkon që lufta kundër korrupsionit të vazhdojë përmes institucioneve. Ato duhet të veprojnë...