Ahmeti i pranishëm në Prishtinë në 30 vjetorin e rënies së Afrim Zhitisë dhe Fahri Fazliut

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 2, 2019 23:07

Ahmeti i pranishëm në Prishtinë në 30 vjetorin e rënies së Afrim Zhitisë dhe Fahri Fazliut

“Sonte në Prishtinë, gjersa po shënonim 30 vjetorin e rënies së Afrim Zhitisë dhe Fahri Fazliut, kujtova nismëtarët e ortekut të pandalshëm liridashës dhe rezistues si Fazli Graiçevci që ra për t’u bërë frymëzim për gjithë të tjerët, duke vijuar me Jusuf e Bardhosh Gërvallën, Kadri Zekën, por edhe Rexhep Malën e Nuhi Berishën, ndërsa pas tyre Afrimi dhe Fahriu, të cilët vijuan ngritjen e moralit të rezistencës por edhe të përgjegjësisë në kërkim të lirisë, gjer tek Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu, Luan Haradinaj e Ardian Krasniqi deri tek rënia që ngriti një komb të tërë e Shaban, Hamzë dhe Adem Jasharit.

Lavdi e përjetshme të gjithë të rënëve për liri.” – thotë Ahmeti

Për më shumë ndiq linkun:

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 2, 2019 23:07