Ahmeti: Ne duhet të kemi durim, këtë investim që e bëjmë sot, shpërblimin do e shohim nesër

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 22:13

Krvani i Bashkimit Demokratik për Integrim vazhdon me tubimin e përbashkët të degëve Butel, Shuto Orizare dhe Çuçer Sandevë.

Sot në Degën e BDI-së në Butel, kryetari i Bashkimit Dmeokratik për Integrim Ali Ahmeti tha se nuk punon duke menduar se a do të fitojë në zgjedhjet e ardhshme, por a do të bëjë mirë dhe a do bëjë vepra të mira për shqiptarët.

“Ne duhet të kemi durim, këtë investim që e bëjmë sot, shpërblimin do e shohim nesër”, tha Ahmeti.

Ndërkaq, shefi i shtabit të BDI-së për zgjedhjet presidenciale, Izet Mexhiti me këtë rast tha se punojnë dhe e përkrahin kandidatin koncensual, që të sjellin Evropën këtu, dhe jo të shkojmë ne atje.

“Gjithashtu punojmë fuqishëm që Dibra që ishte e rreshtuar pas Ali Ahmetit që nga viti 2005 e deri tani, të vazhdoj në të njejtën rrugë”, tha Mexhiti.

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 22:13