Ahmeti: Sapo zhvillova një bisedë telefonike me kryeministrin Kurti

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 20:18

Ahmeti: Sapo zhvillova një bisedë telefonike me kryeministrin Kurti

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se ka zhvilluar një bisedë telefonike me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin.

Temë diskutimi, sipas tij, ka qenë situata e krijuar me Koronavirusin. 

Njoftimi:

Sapo zhvillova një bisedë telefonike me kryeministrin Kurti. E informuam njëri-tjetrin për masat e ndërmarra dhe për atë se çka mendojmë se duhet bërë. Theksova nevojen e ndermarrjes se masave ekonomike tani! Koordinimi i institucioneve dhe bashkëveprimi konkret janë kyçe në këtë betejë të përbashkët.

Por edhe koordinimi i qytetarëve për #rriNshpi edhe më shumë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 20:18