Aksident afër qarkores së Shkupit, një person ka vdekur

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Qershor, 2022 00:25

Aksident afër qarkores së Shkupit, një person ka  vdekur

Një aksident i rëndë ka ndodhur rreth orës 21.30 në qarkoren e Shkupit, gjegjësisht afër daljes për në lagjen Radishan.

Akisdenti ka ndodhur mes një veture dhe motoçiklete në të cilën kanë qenë duke udhëtuar dy persona, njëri nga të cilët ka vdekur në vendin e ngjarjes, raporton KlanMacedonia.

Në vendin e ngjarjes gjenden ekipe të shumta të policisë dhe ekipet e ndihmës së shpejt.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 27 Qershor, 2022 00:25