Konfirmohet lajmi i “FLAKA”: Një i polic i vdekur nga aksidenti në autostradën Gostivar -Tetovë

Desk
By Desk December 28, 2019 20:47

Konfirmohet lajmi i “FLAKA”: Një i polic i vdekur nga aksidenti në autostradën Gostivar -Tetovë

Sonte rret orës 19.00 në autostradën Tetovë-Gostivar, pjestarët e policisë se trafikut- Gostivar P.Gj. dhe F.Sh. deri sa kanë qenë duke siguruar vendin e ngjarjes të një aksidenti trafiku të ndodhur paraprakisht në mes dy veturave, pjestarët e policisë i ka aksidentuar vetura ,,Ford fokus” me targa të Kërçovës, Polici F.Sh. është dërguar në Spitalin e Gostivarit, kurse polici P.Gj. ka ndërruar jetë.

Në SP Gostivar është privuar nga liria 31- vjeçar R.Sh nga fshati Grashnicë e Kërçovës i cili ka drejtuar veturën ,,Ford Fokus,,.

Desk
By Desk December 28, 2019 20:47