Aksindenti tragjik përmes fotografive. Kujdes pamje të rënda 🔞

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 09:47

Para pak çastesh ka ndodhur një aksident i rënd trafiku në Magjistralen Tetovë-Gostivar, me ç’rast i vdekur ka mbetur një person dhe disa të tjerë të janë lënduar.

Ekipe policore dhe gjykatësi hetues janë në vendngjarje. Informata më të hollësishme pritet gjatë ditës.

 

Desk
By Desk 2 Prill, 2019 09:47