Aksion i BSP-së në Butel, kapet armë dhe drogë

Desk
By Desk May 1, 2020 16:49

Aksion i BSP-së në Butel, kapet armë dhe drogë

Edhe njl aksioni I drejtorit të Byrosë për Siguri Publike Sasho Tasevski.Aktualisht në Shkup në rrugën ‘Alpi’ në lagjen Butel, në rrjedhë është aksioni i Byrosë për Siguri Publike.

Siç informon portal Sloboden Peçat, janë gjetur pushkë automatike , pistoleta dhe 2 kilogramë heroinë.

Desk
By Desk May 1, 2020 16:49