Aksion i madh antidrogë në Shkup

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 9, 2019 20:55

Aksion i madh antidrogë në Shkup

Alsat mëson nga burimet se policia në kuadër të një operacioni në shkallë të gjerë në Shkup ka nisur një operacion anti drogë intensiv.

Të dhënat e para flasin për të paktën 4 persona të ndaluar. Operacioni po zhvillohet në kuadër të Sektorit për Krim të Organizuar dhe Njësitit të Ndërhyrjes së Shpejt, Shkup.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 9, 2019 20:55