Aksion policor në Tetovë, arrestohet një femër shpërndarëse e drogës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 21:50

Aksion policor në Tetovë, arrestohet një femër shpërndarëse e drogës

Sonte, policia po kryen kërkime në Tetovë dhe në rajonin e saj mësohet kështu nga dëshmitarë okolar lidhur me aksionin.

Të paktën një grua, një tregtare e njohur e kokainës në rajon, u ndalua dhe u gjet një sasi e madhe e kokainës, e ndarë në pako për shitje.

Pritet konfirmim dhe detaje nga Ministria e Brendshme.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 21:50