Aktori Hadrijan Vila, sërish sjell bashkëpunime nga Italia në Kosovë

Aktori Hadrijan Vila, sërish sjell bashkëpunime nga Italia në Kosovë

Film për treg evropian.

Aktori njohur, Hadrijan Vila, që tash e disa ditë është parë me producent dhe regjisorë italian dhe kroat, ku kanë vizituar personalitete dhe vende të ndryshme të Kosovës për të xhiruar një film me aktor italian, kroat dhe shqiptar. Ky film do të jetë film për treg evropian me tematiken e gjerë që nga (arbëreshet, Kosova, pakica kroat dhe kontributi italian që nga lufta)… Hadrijan Vila, ka thënë që nuk do të ketë informata për publikun derisa të kanë marrëveshje definitive me aktorë dhe gjitha strukturat përkatëse të këtij projekti gjigant, që për momentin preferohet që të mbesin private. Për Hadrijan Vilajn nuk është hera e parë që sjell bashkëpunime nga Italia në Kosovë./Kosova.info

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 4 Maj, 2019 22:57

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.