Aleanca për Shqiptarët: Nuk ka zgjedhje të lira me BDI-në në pushtet

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 21:06

Aleanca për Shqiptarët: Nuk ka zgjedhje të lira me BDI-në në pushtet

Teksa Mickoski kërkon zgjedhje menjëherë, partneri i tyre i koalicionit për zgjedhjet lokale, Aleanca për Shqiptarët, drejton akuza drejt BDI-së, por pa një qëndrim të qartë nëse janë për zgjedhje të shpejta apo jo. Sipas tyre, duhet që fillimisht të ketë shumicë të re parlamentare dhe më pas zgjedhje.

“Ne vlerësojmë se nuk mund të ketë zgjedhje të lira me BDI-në në pushtet. Kjo Qeveri, me ciklet e fundit ka dëshmuar se nuk ka kapacitet dhe as gatishmëri për zgjedhje të lira, fer dhe demokratike. Nuk mund të flasim për demokraci kur i gjithë shteti vihet në shërbim të partive në pushtet, qytetarët kërcënohen dhe shantazhohen, ndërsa votat blihen dhe vidhen.”, thonë nga ASh në reagimin e tyre.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 3 Nëntor, 2021 21:06

06
Dhj
Ambasadorja e SHBA-së në vend, Anxhela Ageler sonte theksoi se është konfuz procesi për zgjedhjen...
06
Dhj
Ajo ka një apartament në Shkup prej 54 metrash katrorë si pronë e saj personale,...
06
Dhj
Riorganizimi i administratës nënkupton reduktimin e disa institucioneve, nga 140 institucione që janë nën ombrellën...
06
Dhj
Qytetarët nuk u besojnë as politikanëve, as institucioneve, kështu vlerëson Insituti për Demokraci, një hulumtim...