Ali Ahmeti dhe BDI faktor relevant stabiliteti në RMV

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 21 Maj, 2023 16:28 Updated

Ali Ahmeti dhe BDI faktor relevant stabiliteti në RMV

ALI AHMETI DHE BDI FAKTOR RELEVANT STABILITETI NË MAQEDONINË E VERIUT

Vazhduesja e drejtpërdrejtë e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Bashkimi Demokratik për Integrim me Udhëheqësin e saj të shquar e birin besnik të popullit shqiptar Ali Ahmeti, është jo vetëm forca politike më atdhetare e më patriotike, është jo vetëm forca politike më progresive e më bashkëkohore shqiptare, por është edhe forca e vetme politike shqiptare në Ballkan, nga e cila buron stabiliteti politik e shtetëror dhe kredibiliteti ndërkombëtar euroatlantik i Maqedonisë së Veriut!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 21 Maj 2023!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 21 Maj, 2023 16:28 Updated