Ali Ahmeti figurë unikale e kombit

Desk
By Desk 18 Dhjetor, 2020 22:06

Ali Ahmeti figurë unikale e kombit

Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Emblema më e shquar e atdhetarit më të përsosur për lirinë dhe çlirimin e Atdheut!

Ali Ahmeti me pjesmarrjen dhe ndikimin e Tij të fuqishëm ne luftën për lirinë dhe pavarsinë e popullit shqiptar të Kosovës dhe viseve të saja, ka shtrirë kudo dorën e Tij të artë organizative dhe mendjen e Tij të shëndoshë dhe largpamese atdhetare!

Ali Ahmeti është e vetmja figurë e madhe unikale e kombit, që vazhdon të mbajë fuqishëm çdo fije të çështjes së çlrimit të popullit shqiptar nga Serbia pushtuese dhe nderon me madhështi çdo grimcë të fitoreve të mëdha të popullit shqiptar në Maqedoninë e Veriut!

U dekorua Doctor Honoris Causa i Universitetit të Tetovës!

Ismet Sylejmani
Tetove, 17 Dhjetor 2020!

Desk
By Desk 18 Dhjetor, 2020 22:06