Ali Ahmeti siguron ministri për Tetovën

Ali Ahmeti siguron ministri për Tetovën

TetovaSot mëson ekskluzivisht emrin e Malësorit nga Gajrja e Tetovës i cili sot propozohet për ministër në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Profesori universitar, biznismeni i dalluar dhe ish-ushtari i UÇK-së, nënkryetari i Degës së Tetovës, Ibrahim Dehari është propozimi i Ali Ahmetit për ministër për rregullimin e klimës investuese nga kompanitë vendore.

Edhe përkundër kundërshtimeve, megjithatë lideri i BDI, Ali Ahmeti këmbëngul dhe fiton edhe një vend për shqiptarët në Qeveri dhe atë ia delegon malësisë së Tetovës.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 23 Gusht, 2019 18:21

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.