Alternativa sonte realizoi takim me banorët e lagjes “Lumi” të Kumanovës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 2, 2019 22:26

Alternativa sonte realizoi takim me banorët e lagjes “Lumi” të Kumanovës

AlternAtiva e Afrim Gashit, në saje të platformës ” Vatra jonë – Alternativa jonë”, sonte ka vazhduar me takimet e saja me qytetarët e lagjes “Lumi” të Kumanovës.

Në bashkëbisedim me banorët e kësaj lagjeje, u bisedua mbi platformë sensibilizuese për parandalimin e shpërnguljes nga vendi “Vatra jonë” dhe aktualitetin politik në vend.

Në vazhdën e këtyre takimeve, Alternativa po është promotore e odës dhe vatrës shqiptare. /Shenja/

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 2, 2019 22:26