Ambasadori Faton Bejta takoi klerikët fetarë që veprojnë në vendet nordike

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 20:55

Ambasadori Faton Bejta takoi klerikët fetarë që veprojnë në vendet nordike

Me rastin e kremtimit të festave të Pashkëve dhe Fitër Bajramit, ambasadori i Maqedonisë së Veriut në Kopenhagën, z.Faton Bejta realizoi një takim miqësor me Bllazho Kozarskin, klerik fetar ne Kishën Ortodokse Maqedonase në Malmë, që mbulon dhe Kopenhagën, si dhe hoxhallarët që veprojnë në xhamitë e Kopenhagës, Rahim Kurtishin dhe Daut Musliun.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Maj, 2022 20:55