Analistët presin efekt negativ ndaj pjesëmarrjes nëse partitë nxitojnë me zgjedhjet

Desk
By Desk May 11, 2020 22:11

Analistët presin efekt negativ ndaj pjesëmarrjes nëse partitë nxitojnë me zgjedhjet

Pa një datë të dakorduar për zgjedhjet, partitë politike kanë hyrë prej kohësh në garë për më shumë vota. Takimi i liderëve nesër, sipas analistëve politikë, mund të intensifikojë vetëm procesin që filloi para zgjedhjeve, të cilat ishin caktuar për 12 Prill. Inçizimet e paligjshme audio të drejtuesve të dy partive më të mëdha politike janë vetëm një njoftim se fushata zgjedhore do të jetë negative dhe e përqendruar në akuza, jo premtime, përcjell FLAKA.

Ata janë të bindur se forcimi i zgjedhjeve të shpejta pa ndonjë bllokim të plotë të epidemisë do të ndikojë në pjesëmarrjen, edhe nëse sigurohen të gjitha mjetet për të mbrojtur qytetarët në ditën e zgjedhjeve.

Analistët politikë shohin konfirmimin e pikëpamjeve të tilla në shumicën e shembujve të botës në të cilat kriza shëndetësore ka ndikuar në pjesëmarrje, dhe kështu edhe besueshmërinë e procesit zgjedhor. FLAKA

Desk
By Desk May 11, 2020 22:11