Anëtarë të Lëvizjes Besa në Gostivar kalojnë në Aleancë, i pret Taravari!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Prill, 2023 22:48

Anëtarë të Lëvizjes Besa në Gostivar kalojnë në Aleancë, i pret Taravari!

Anëtarë dhe simpatizantë nga Dega e Lëvizjes BESA në Gostivar, nga sot i janë bashkangjitur Degës së ASH-së në këtë qytet.

Në fotografi të publikuar nga kreu i ASH-së dhe i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari shihen mbi 10 persona, anëtarë të Lëvizjes Besa të cilët ai i ka pritur në takim.

Fotografinë e përbashkët të publikuar në rrjetet sociale e kanë titulluar: “E dham Besën për fitore të ardhshme në Gostivar!”.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Prill, 2023 22:48