Anëtarësia e VMRO-DPMNE-së i kërkojnë Mickoskit të rrëzojë qeverinë e LSDM-së me protesta masive

Desk
By Desk October 26, 2020 20:47

Anëtarësia e VMRO-DPMNE-së i kërkojnë Mickoskit të rrëzojë qeverinë e LSDM-së me protesta masive

Avokati dhe anëtari i VMRO-DPMNE-së, Jovica Strashevski, sot mbajti një konferencë për shtyp para selisë së partisë opozitare ku i dha Hristijan Mickoski 7 ditë kohë për të organizuar dhe zbatuar protesta masive për siç tha ai, rrëzimin e LSDM dhe qeverinë jopopullore, përcjell FLAKA.

Ai gjithashtu kërkoi t’i jepet fund ndarjes midis Lupçovistëve, Grujovistëve dhe Mickovistëve.

“Nëse kryetari i VMRO DPMNE nuk e bën këtë, atëherë ne, anëtarët e VMRO DPMNE, do të detyrohemi të nxjerrim anëtarësinë në protesta masive kundër kësaj qeverie dhe LSDM, ju premtoj, nga sot gjithçka nuk do të jetë e njëjtë, nuk do të ketë një ditë të qetë për këtë qeveria jopopullore, 7 ditë janë të mjaftueshme për të bërë një hap të madh përpara”.

Strashevski theksoi se afati 7-ditor nuk është ultimatum, as shantazh, as rast për ndarje të reja në VMRO DPMNE, por është një periudhë e mjaftueshme, udhëheqja e VMRO DPMNE të fillojë në një, sipas tij, unifikim historik jo vetëm brenda partisë por edhe bashkimin e bujshëm. FLAKA

Desk
By Desk October 26, 2020 20:47