Angjushev: Të mbajmë gjallë ekonominë, më pas do ta shërojmë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 26, 2020 22:35

Angjushev: Të mbajmë gjallë ekonominë, më pas do ta shërojmë

Ish zëvendës kryeministri për çështje ekonomike, Koço Angjushev në Click Plus në TV21 në lidhje me gjendjen e krijuar në vend dhe pasojat ekonomike që mund të kemi, theksoi se sëpari duhet të mbajmë ekonominë e vendit gjallë dhe më pas do ta shërojmë.

“Ekonomia e vendit të mbahet në gjendje të gjallë, që të mundet pas krizës të shërohet”, deklaroi Angjushev në Click Plus.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 26, 2020 22:35