Anketa e NDI: BDI 7,2%, A.A 5.6%, Besa 1,7%

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 16:46

Anketa e NDI: BDI 7,2%, A.A 5.6%, Besa 1,7%

Sipas anketës së bërë nga instituti amerikan NDI, BDI udhëheq bindshëm kundrejt të gjitha partive tjera shqiptare. Derisa BDI gëzon rejting prej 7,2%, dy partitë Alternativa dhe Aleanca për shqiptarët bashkë kanë rejting prej 5.6%, përcjell Bashke.tv 

Partia tjetër BESA, e cila është në koalicion me LSDM-në gëzon rejting prej 1,7%.

Vetëm tek votuesit shqiptarë, BDI gëzon rejting prej 30%, ndërsa dy partitë bashkë, Alternativa dhe Aleanca për shqiptarët kanë rejting 21%. Bashke.tv 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 24, 2020 16:46