Anketa e re për Tetovën. ASH i afrohet Besës, BDI prinë bindshëm!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Gusht, 2022 21:31 Updated

Anketa e re për Tetovën. ASH i afrohet Besës, BDI prinë bindshëm!

T&S

Siç shihet në këtë anketë BDI vazhdon të mbaj bajrakun edhe në këtë sondazh duke treguar edhe një herë se BDI fiton Këshillin Komunal me një diferncë të madhe ndaj partive tjera gjegjësisht Lëvizjes BESA të Bilall Kasamit.

Sipas kësaj ankete BDI e Ali Ahmetiti mbetet lider edhe në këto zgjedhje duke marrë mbështetje prej 22.1% më pas vjen Lëvizja Besa ka mbështetje prej 15.2%, ASH-ja me 13.6% PDSH 4.1% dhe Alternativa 2.7%.

Anketa është realizuar nga Instituti për hulumtime politike Shkup, gjatë muajit Korrik dhe ka përfshirë 736 të anketuar, të gjithë shqiptarët, nga të dy gjinitë dhe nga grupmosha të ndryshme.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Gusht, 2022 21:31 Updated