Anketë: BDI fituese tek blloku shqiptar

Desk
By Desk December 23, 2019 19:56

Anketë: BDI fituese tek blloku shqiptar

Edhe në anketën më të fundit të realizuar nga MKD.mk, Bashkimi Demokratik për Integrim është fituese te blloku politik shqiptar.

Sipas kësaj ankete në pyetjen nëse nesër mbahen zgjedhje parlamentare 10,3% e të anketuarve janë deklaruar se do të votojnë për partin e Ali Ahmetit. Më pas radhiten Aleanca për shqiptarët me 6,9 për qind, Alternativa me 2,1 %, për PDSH 1,4% ndërsa për partinë BESA janë deklaruar vetëm 1,2 për qind.
Te blloku politik maqedonas sipas kësaj ankete VMRO-DPMNE do të fitonte 40,6% për qind ndërsa LSDM 33,2 për qind.

Në këtë anketë është vlerësuar edhe puna e institucioneve shtetërore dhe nota mesatare e tyre është 2,61. Me notë më të dobët është vlerësuar gjyqësori edhe atë me notë 1,79.
Anketa është realizuar nga marketvision për mkd.mk,  12 deri më 20 dhjetor ndërsa janë përfshirë 1200 anketues.

Desk
By Desk December 23, 2019 19:56