Antishqiptarja Vankovska në përkrahje të Blerim Rekës | VIDEO

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 21:53

Antishqiptarja Vankovska në përkrahje të Blerim Rekës | VIDEO

Antishqiptarja Biljana Vankovska ka publikuar një spot publicitar të përbashkët mes Gordana Siljanovkës së VMRO-së dhe Blerim Rekës. Sipas saj kjo është një ide shumë e bukur për paraqitjen e kandidatëve, shkruan TS.

Ide shumë e bukur për paraqitjen e kandidatëve” ka shkruar Vankovska e cila njihet si antishqiptarja më e madhe në Maqedoninë e Veriut.

Ndryshe zgjedhjet për president në Maqedoninë e VEriut do të mbahen me 21 prill rrethi i parë dhe me 5 maj rrethi i dytë./TS/

Desk
By Desk 17 Prill, 2019 21:53