Anulohet sezoni në hedbollin vendor, s’ka kampion

Desk
By Desk April 16, 2020 20:00

Anulohet sezoni në hedbollin vendor, s’ka kampion

Federata e Maqedonisë në hendboll edhe zyrtarisht mbylli sezoni. Në periudhën kur nuk ka kushte normale për të mbyllur kampionatin, “Shtëpia e Hendbollit”, vendosi që të të mbyll sezonin para kohe, duke mos dhënë askujt titullin kampion.

Problem kryesor është se Vardari dhe Pelisteri , për shkak të garave në Ligën Seha dhe Ligën e Kampionëve, nuk zhvilluan asnjë ndeshje në kampionati vendor të hendbollit.

Metulrgu ishte lider në Super Ligën e Maqedonisë, mirëpo drejtuesit e hendbollit vendos konsideruan se kjo nuk është korrekte të emërohet kampion, kur ekipet më të mira nuk kanë zhvilluar asnjë përballje në kampionatin vendor.

Dhe në fund vendosi që të anulojë në përgjithësi kampionatin dhe mos të dërgojë asnjë emër të ekpeve për garat evropiane të vitit të ardhshëm.

Desk
By Desk April 16, 2020 20:00