Apasiev e konfirmom: Ka shumicë të re, tendenca 64 deputetë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 20:51

Apasiev e konfirmom: Ka shumicë të re, tendenca 64 deputetë

Kryetari i së Mjatës, Dimitar Apasiev ka konfirmuar se ka shumicë të re.

Pas takimit me VMRO, ASH-AAA, BESA dhe E Majta, Apasiev për Klan Maqedon tha se kanë 61, me tendencë 64 deputetë.

“Po ka prej sonte shumicë të re zyrtarisht. Ajo do të përbëhet nga VMRO, ASH-AAA, E Majta, BESA. Kemi 61 me tendencë 64”, tha Apasiev.

Shumicën e re e ka konfirmuar edhe lideri i VMRO-së, Mickoski dhe sekretari i ASH-së, Taravari. FLAKA

https://www.facebook.com/100010076834178/posts/1565952697083943/
Redaksia
Publikuar nga Redaksia 5 Nëntor, 2021 20:51

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare