Apasiev: Kastriot Rexhepi po mbahet me forcë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 21:03

Apasiev: Kastriot Rexhepi po mbahet me forcë

Kreu i partisë “E Majta”, Dimitar Apasiev, thotë se video e Rexhepit tregon që ai po mbahet me dhunë, ndërkaq bën thirrje për radikalizim të opozitës.

“Nuk e di nëse e keni shikuar videon. Më duket sikur robërit para ekzekutimit. Situata është e rrezikshme. Qytetarët duhet ta kuptojnë seriozitetin. Mendoj se kjo Qeveri nuk bie kështu, duhet radikalizim i gjendjes. Do të thotë radikalizim i opozitës. Protesta, bllokada, paralizim të Kuvendit. Nuk ka më shtëpi ligjdhënëse, pasi situata është 60-60. Ata me metoda të këtilla mund të arrijnë në 90 deputetë”, deklaroi mes tjerash Apasiev.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 11 Nëntor, 2021 21:03

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...